Yhdistyksen jäsenyys

Eläkeläiset ry:n tietosuojaseloste

https://elakelaiset.fi/jarjesto/tietosuoja/


Malmin Eläkeläiset ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, haluaa osallistua siihen ja kehittää näin itseään ja yhdistyksen toimintaa. Jäsenen tulee maksaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämä jäsenmaksu. Vuoden 2020 alussa jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä oli 400. Yli 90-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Varsinaisen jäsenen ja kannatusjäsenen hyväksymisestä yhdistykseen päättää yhdistyksen johtokunta.

Jäsenetuna ovat mm. Eläkeläinen -lehti, monipuolinen kerho- ja harrastustoiminta, Kuntorannan kanta-asiakas- ja jäsenedut ja yhdistyksen edulliset matkat.Jäsenmaksu

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 18 euroa henkilöltä vuonna 2020.

Kun kiinnostut Malmin eläkeläisten toiminnasta, tervetuloa mukaan!

Ilmoittautua voit a) tämän sivun ylälaidassa olevalla sähköisellä lomakkeella, b) tulemalla Malmin työväentalolle kerhojen aikana ja ilmoittautumalla kerhovastaavalle, c) lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille.

Jäsensihteeri: Maarit Ahola, puhelin 050 5681836, maarit.ahola@hotmail.com

Päivitetty 3.11.2020