Yhdistyksen jäsenyys

Eläkeläiset ry:n tietosuojaseloste

https://elakelaiset.fi/jarjesto/tietosuoja/


Malmin Eläkeläiset ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, haluaa osallistua siihen ja kehittää näin itseään ja yhdistyksen toimintaa. Jäsenen tulee maksaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämä jäsenmaksu. Vuoden 2021 alussa jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä oli 380. Yli 90-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka suorittaa yhdistyksen syyskokouksen vuosittain määräämän kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Varsinaisen jäsenen ja kannatusjäsenen hyväksymisestä yhdistykseen päättää yhdistyksen johtokunta.

Jäsenetuna ovat mm. Eläkeläinen -lehti, sähköinen Eläkeläinen -lehden uutiskirje, monipuolinen kerho- ja harrastustoiminta ja yhdistyksen matkat. Myös Eläkeläisten Helsingin alueyhdistys järjestää tapahtumia ja toimintaa jäsenillemme.Jäsenmaksu

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 20 euroa henkilöltä vuonna 2022. Marras-joulukuussa 2021 ilmoittautuneet uudet jäsenet ovat vapautettuja vuoden 2021 jäsenmaksusta.

Kun kiinnostut Malmin eläkeläisten toiminnasta, tervetuloa mukaan!

Ilmoittautua voit a) tämän sivun ylälaidassa olevalla sähköisellä lomakkeella, b) tulemalla Malmin työväentalolle kerhojen aikana ja ilmoittautumalla kerhovastaavalle, c) lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille.

Jäsensihteeri: Maarit Ahola, puhelin 050 5681836, maarit.ahola@hotmail.com

Päivitetty 18.11.2021