Uutisia & tietoa, Helsingin Aluejärjestön ja eläkeläisten tapahtumia

Ristipistoja 2018 Elle Heikkinen, Malmin eläkeläisten käsityökerhon vetäjä

Eläkeläisten Helsingin Aluejärjestö ry

Malmin Eläkeläiset ry. kuuluu Eläkeläisten Helsingin Aluejärjestöön.

Aluejärjestö tukee ja täydentää paikallisyhdistysten toimintaa eläkeläisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimii arvokkaan ikääntymisen puolesta vaikuttamalla kaupungin päättäjiin yhteistyössä muiden samoja tavoitteita ajavien eläkeläisjärjestöjen ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Puheenjohtajana toimii Mirja Arajärvi. Käykää tutustumassa aluejärjestön tapahtumatarjontaan, josta alempana muutamia poimintoja. https://www.elry-helsinki.org/4

Ikääntyneiden palveluopas 2019 ilmestynyt. Sitä saa terveyskeskuksista, Malmin palvelukeskukselta Syystieltä ja Malmitalolta. Kannattaa hankkia omansa.

Muistipuisto

Muistipuisto® on Miina Sillanpää-säätiön ja Muistiliiton kehittämä ilmainen, uudenlainen verkkopalvelu, jossa aivoterveyttä ja toimintakykyä edistävä tieto, vinkit ja harjoitukset yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Muistipuisto® on muistisairaille henkilöille ja aivoterveydestään kiinnostuneille ikääntyville suunnattu helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka monivaiheista kehitystä ovat ohjanneet käyttäjien tarpeet ja toiveet.

Muistipuistossa on kiinnitetty erityistä huomiota sen säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä edistäviin tekijöihin, jotka innostavat muistisairaita henkilöitä ja muististaan kiinnostuneita ikääntyviä huolehtimaan aivoterveydestään ja toimintakyvystään.
Sairastuneiden läheisille ja vapaaehtoisille Muistipuisto sisältää monipuolista tietoa.

Käypä vilkaisemassa!

Tietoa

Helsingin kaupungin Seniori-info puh. 09 31044556, arkisin kello 9-15, Malminkatu 3, ma-pe klo 8-16, s-posti: seniori-info@hel.fi. www.hel.fi/seniorit

Kaupunki on keskittänyt senioripalvelut. Yhden luukun periaatteella halutaan helpottaa seniorien arkea. Kysyä voi kaikista mieltä askarruttavista asioista kotiavusta, palvelukotiasumisesta muistipulmiin ja taloushuoliin. Henkilökohtaiset asiat on parasta esittää soittamalla tai käymällä Malminkadulla, yleisemmät kysymykset sähköpostitse.

Päivitetty 10.1.2020