Keskiviikkokerho kello 12.00-13.15
Moneksikerho torstaisin kello 11.15-13

Keskiviikko- ja Moneksikerhot on tarkoitettu Malmin eläkeläisten jäsenille. Ohjelma vaihtuu viikoittain. Keskiviikkokerhon ohjelma koostuu faktasta ja viihteestä, jäsenistön omasta ohjelmasta, musiikkia yhteislaulusta karaokeen. Kevätjuhla, puurojuhla ja pikkujoulut sekä äitien- ja isänpäivät ovat jokavuotisia tapahtumia, joissa ohjelma ja on monipuolinen. Ystävänpäivään kutsutaan uudet jäsenemme, Syntymäpäiville tasavuosia täyttävät jäsenemme (70,75,80,85,90,95...). Juhlimme myös tasavuosia täyttäviä jäseniämme syksyisin.

Keskiviikkokerho on myös tiedotuskanava tulevasta ohjelmasta: retkistä tutustumaan muihin eläkeläisjärjestöihin, teatteriin, eläkeläisten yhteistapahtumiin, konserteista jne.

Moneksikerhossa keskustellaan kirjoista, tehdään käsitöitä, askarrellaan, opitaan uusi kädentaitoja (kukansidontaa mm. luvassa), lauletaan, opiskellaan esiintymistaitoja. Kerhossa juhlasalin puolella voimme pelata aina myös sisäpelejä bocciaa ja curlingia.

VUOSI 2023 KESKIVIIKKOISIN 12-13.30

8.2. Kivusta, Arto Hannolin, kokemusasiantuntija (HUS), Suomen Kipu Oy:n jäsen. Arto on puhunut aiheesta paljon. Monella meistä on erilaisia kipuoireita. Arto kertoo, että kipuoireiden voimakkuus ja tuntemus on hyvin henkilökohtaista. Kipua voi oppia myös hallitsemaan.

15.2. Ystävänpäivä, omaa ohjelmaa

22.2. Lääkekehityksestä, hinnoittelusta. Mikä on apteekki-, sairaalalääke, luontaistuote? Ja paljon muuta, Mikko Sinisalo on tehnyt elämäntyönsä lääketeollisuudessa.

1.3. Kalevalan päivä, omaa ohjelmaa

8.3. Eduskuntavaalipaneeli, paikalla eri puolueiden ehdokkaita. Paneelin vetäjinä Leo Olasvirta ja Kari Sujew

15.3. Musiikkikeskiviikko

22.3. Kevätkokous

29.3. Omaa ohjelmaa

5.4. Bingoa, Maikki&Seija

12.4. avoin

19.4. Omaa ohjelmaa

26.4. Malmin Metkat -kuoron kevätkonsertti

2-4.5. Olemme Kisakeskuksessa (ILMOITTAUDU)

10.5. Kevät- ja äitienpäiväjuhla

Mennyttä

11.1. Kapteenskan mäen historiasta ja itse kapteenskasta meille kertoo Hannu Salovaara, Tapaninvainion asukasyhdistyksestä. 18.1. Musiikkikeskiviikko: karaokea, yhteislaulua, soitantoa 25.1. Uudet jäsenet. Malmin eläkeläiset infoa ja ohjelmaa uusimmille jäsenillemme. Muistakaa ilmoittautua maarit.ahola@hotmail.com, että tiedämme varata oikean määrän pullia ja kahvia. 1.2. Kello 12-13.30 Hakasalmen huvilassa Esko Vepsä opastaa meille Rikoksen ja rakkauden kaduilla -näyttelyssä.


KEVÄT 2023 (TORSTAI 11.15-13)

9.2. Bocciaa ja curlingia - 20.2. turnaus Vartiokylän Työväentalolla

16.2. Bocciaa ja curlingia - varustautumista 20.2. turnaukseen

2.3. EDUSKUNTAVAALIT TULOSSA. Tule KERTOMAAN SINULLE TÄRKEISTÄ ETEENPÄIN VIETÄVISTÄ TEEMOISTA ja kehittelemään kysymyksiä 8.3. vaalipaneeliimme osallistuville kansainedustajaehdokkaille.

9.3. Makrame 1. Salissa voi pelata bocciaa/curlingia (oma lanka mukaan ja sakset)

16.3. Makrame 2. Salissa voi pelata bocciaa/curlingia
Mennyttä: 12.1.Bocciaa ja curlingia, Leo Olasvirta, Pirjo Karjukoski 19.1. Heijastinten tekoa, Elle Heikkinen. Salissa pelataan bocciaa ja curlingia Pirjon ja Leon johdolla. 26.1. Keskustelupiiri urheilusta, urheilijoista, penkkiurheilusta, suosikkilajeista ja liikunnasta yleensäkin. Keskustelun jälkeen bocciaa; 2.2. Kirjallisuuskerho (Anneli Luoti alustaa): Päivi Storgårds on kirjoittanut teoksen "Olet valaissut minun tietäni: Tasavallan presidentin puolisot". Teos kertoo puolisoiden muuttuneista rooleista yli satavuotisen tasavaltamme ajalta, ja heijastelee samalla yhteiskunnan muutoksia esim työelämässä. Vaikka et olisi lukenut tai kuunnellut teosta,

Ohjelma päivitetty 8.2.2023