Keskiviikkokerho kello 12.00-13.15

Keskiviikkokerho on tarkoitettu Malmin eläkeläisten jäsenille. Sen ohjelma vaihtuu viikoittain: asiatiedosta viihteelliseen. Jäsenemme ja ohjelmaryhmämme esittävät monimuotoista ohjelmaa.

Bingo on suosittu, yhteislaulutilaisuuksissa voi laulaa sydämensä pohjasta. Karaokeakin lauletaan ja discotaan. Kevätjuhla, puurojuhla ja pikkujoulut sekä äitien- ja isäinpäivät ovat jokavuotisia tapahtumia, joissa ohjelma ja tarjoilu on monipuolinen. Juhlimme myös tasavuosia täyttäviä jäseniämme.

Seuraa verkkosivujen etusivua (jonne mainokset tapahtumista tulevat ensimmäisinä) ja KESKIVIIKKOKERHON ohjelmaa ja VPK-talon ilmoitustaulua. Ilmoittaudu nopeasti, sillä kysyntää on.

Keskiviikkokerhossa kerrotaan myös tulevasta ohjelmastamme: retkistä tutustumaan muihin eläkeläisjärjestöihin, teatteriin, eläkeläisten yhteistapahtumiin, konserteista jne. Tule Keskiviikkokerhoon, vaikka et olisikaan jäsenemme. Siellä voit liittyä jäseneksi.

KEVÄÄN 2022 KESKIVIIKKOKERHOT (12-13.30)

Palataan 30.1.2022, mikäli AVIn koronaan liittyvät kokoontumisrajoitukset sallivat. Päivämäärät ovat alustavia ja kerhot täydentyvät koko ajan.


16.2. Ystävänpäivää juhlimme - uudet jäsenet mukaan!

23.3. Kevätkokous

27.4. Kuoron kevätkonsertti

11.5. Äitienpäivä ja kevätjuhla

Ohjelma päivitetty 18.1.2022