Kerhot HANKI UUSI HARRASTUS JA IKIYSTÄVIÄ

Kerhot ovat maksuttomia jäsenillemme.

Kokoontumisajat ja -paikat sekä kunkin ryhmän vetäjän tiedot löydät alempaa ja viikko-ohjelmasta. Tietoa ryhmistä saat ryhmän vetäjältä tai palautelomakkeella.


VANHAT JA UUDET JÄSENET SYDÄMELLISESTI TERVETULLEITA HARRASTAMAAN YHDESSÄ.

KESKIVIIKKOKAHVILA

Kahvila on auki Malmin VPK-talolla keskiviikkoisin Keskiviikkokerhon aikaan. Tule kahville, pullalle ja voileivälle.

Emäntämme on Raili, Eija, Teija ja Maija (=Hilpeät Tytöt), joka keittiötiimeineen vastaa kaikkien Malmin eläkeläisten juhlien tarjoomusten suunnittelusta ja tarjoilusta, oli sitten isänpäivä ja äitienpäivä tai puurojuhla.

Tavataan keskiviikkokahvilassa!

LIIKKEELLE! -RYHMÄ

LIIKKEELLE! -ryhmä on itseohjautuva ja kokoontuu ajasta kiinnostuneiden aloitteesta. Olemme käyneet keilaamassa Tapanilan erässä, sirkuksessa ja heittämässä dartsia.

Jokainen teistä voi kutsua ryhmän koolle retkeilyn, kalastuksen, pyöräilyn, tanssin tai museokäynnin merkeissä.

Tieto Kari Sujewille, Maarit Aholalle tai Leo Olasvirralle. Ryhmällä on What's App ryhmä. Jokainen maksaa omat kustannuksensa, jos niitä koituu.


KORTTIHAIT

Kokoontuu perjantaisin klo 9.45-12 Syystien palvelukeskuksessa.

Kerhossa pelataan Bridgea sekä korttipelejä Canastaa, Skip Bota.

Kyselyt Maikki Vepsä Puh. 0407079629, maikki.vepsa@jippii.fi

SENIORITANSSI

Kokoontuu perjantaisin klo 12.00-13.15 Syystien palvelukeskuksessa.

SENIORITANSSISSA liikutaan eri tanssilajien tahdissa ja askelin senioreille suunniteltujen kuvioiden mukaan. Senioritanssi on suunniteltu sopivaksi varttuneemman väen liikunnan tarpeisiin ja tyyliin. Senioritanssi antaa tuulahduksen nuoruusajan tansseista ja uuden näkökulman vanhoihin tansseihin.

Senioritanssi kohentaa kuntoa, virkistää mieltä, lähentää ihmisiä toisiinsa ja tuo iloa elämään. Senioritanssista saat musiikillisen liikunnan iloa.

Senioritanssia ohjaa Ritva Huhtilainen

Kyselyt Maikki Vepsä Puh. 040 7079629

TIISTAIN KUNTOJUMPAT

Tiistaiaamuisin Malmin VPK-talolla kokoontuu kaksi ryhmää:

- Kello 9.30-10.15 Ryhmä 1

- Kello 10.30-11.15 Ryhmä 2.

Naiset että miehet ovat tervetulleita jumppaan. Liikkeet on suunniteltu siten, että ne sopivat kaikille. Liikkeitä tehdään oman kunnon ja rajoitteiden mukaan.

Ohjaaja Ira Hyyrynen

Kyselyt Maarit Ahola Puh. 050 5681836: maarit.ahola@hotmail.com

TUOLIJUMPPA

kokoontuu keskiviikkoisin 13.30-14.30

Tuolijumpassa käytetään tuolia apuvälineenä. Tuolijumpan tavoitteena on lisätä liikkuvuutta sekä pitää isot lihakset vahvoina ja toimintakykyisinä. Muistathan, että vain säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia!

Ohjaaja ja kyselyt Hilja "Hissu" Kettunen, Puh. 0400 816743, hiljakettunen12@gmail.com; Airi Heikkinen, Anneli Luoti

SKETSIKERHO/OHJELMARYHMÄ

kokoontuu tiistaisin 11.30-12.45. Malmin VPK-talolla

Sketsikerho suunnittelee, käsikirjoittaa ja esittää pienoisnäytelmiä, usein humoristiseen sävyyn. Sketsikerholaiset esiintyvät näyttelijöinä, ohjelmiemme juontajina ja isommissakin produktioissa sekä kilpailleet esityksillään kansallisilla areenoilla. Kerholaiset ovat vastanneet myös keskiviikkokerhojen ohjelmasuunnittelusta.

Kontaktihenkilö: Mirja Leppälä Puh. 050 5240790; mirjaleppala43@gmail.com

SOITINRYHMÄ Takaniityn Pelimannit

Malmin Eläkeläisten "soitannollinen ryhmä" TAKANIITYN PELIMANNIT kokoontuu harjoittelemaan maanantaisin kello 12-14.00 Malmin VPK-talolla. Ryhmässä on hanuristeja, kitaran soittajia ja koskettimetkin. Laulaakin osataan, ja näin kokoonpano pystyy esittämään monenlaista musiikkia.

Aloitteleva musikantti on tervetullut mukaan harjoittelemaan ja saamaan varmuutta omaan soittamiseensa. Myös pidemmälle harrastuksessaan edenneet löytävät paikkansa kokoonpanossamme.

Poppoota johtaa Reima Tuomisto, puh. 0500 313293, reima.tuomisto@gmail.com

KUORO

kokoontuu keskiviikkoisin 9.45-11.30 Malmin VPK-talolla.

Kuoro pitää keväällä konsertin ja esiintyy monissa juhlatapahtumissamme. Kuoro on sekakuoro, miehillä ja naisilla on myös omia kuoro-osuuksia.

Uudet kuoron jäsenet ovat tervetulleita.

Ota yhteys Marja-Leena Tuomiseen puh. 050 5481676, marjaleenat50(at)gmail.com

KESKIVIIKKOKERHO

kokoontuu keskiviikkoisin 12-13.30 Malmin VPK-talolla

Keskiviikkokerho on Malmin eläkeläisten kokoontumisaika: juhlimme äitejä, isiä, uusia jäseniä, tasavuosisyntymäpäiviä, kansallisia juhlapäiviä. Bingoa, karaokea, yhteislaulua on myös ohjelmassa. Kuuntelemme asiapitoisia esityksiä ja nautimme musiikkiohjelmasta. Päätteeksi voitte nauttia "Hilpeiden Tyttöjen" kahvilan antimista.

Kontaktihenkilö: Mirja Leppälä Puh. 050 5240790; mirjaleppala43@gmail.com (ohjelmalliset keskiviikkokerhot)

Maarit Ahola puh. 050 5681836, Leo Olasvirta 045 1658886 (muut aihealueet)

Jäsentemme ja mahdollisten esiintyjien ehdotukset ovat tervetulleita.

ENGLANNINKIELEN KESKUSTELURYHMÄ CONVERSATION IN ENGLISH

Kokoontuu keskiviikkoisin kello 10.00-11.00 Syystien palvelukeskuksessa musiikkihuoneessa. We discuss different aspects of life and society - only our imagination is the limit. For those who speak English and who want to deepen their skills.

Contact person: Kari Sujew, Puh.040 0464361, kari.sujew@icloud.com

TORSTAITANSSIT

Malmin Eläkeläisten torstaitanssit tanssitaan kello 12-14.45 Malmin Työväentalolla. Sekahaku. Seuraa Tanssit-ilmoituksia.

Kontaktihenkilöt: Reima Tuomisto puh. 050 0313293; Airi Heikkinen 040 774 3901

Mirja Leppälä, tanssiorkesterien bookaus.


LAVIS

kokoontuu torstaisin 10-11 Malmin VPK-talolla

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

MONEKSIKERHO

kokoontuu torstaisin 11.15 - 13 Malmin VPK-talolla

Kerhon ohjelmasisältö vaihtelee viikottain. Moneksi tarkoittaa, että monta toimintoa voi tapahtua samassa tilassa yhtä aikaa ja eri torstaisin voi olla erilaista ohjelmaa. Askartelemme, keskustelemme kirjallisuudesta, oppia hyödyntämään verkkoa ja älypuhelintaan eli parantamaan digiosaamistaan. Odotettavissa on liikuntalajien näyttötunteja.

Aina voi pelata salin puolella bocciaa ja curlingia. Tammi-helmikuussa valmistaudumme Keväthulinoiden bocciaturnaukseen Vartiokylän Työväentalolla (20.2.)

Päivitetty 30.1.2023